Tillpassning av headers


Mycket grejer...


Motor i bil!


Årsfest, 10.5" Mustang mm.

Nu i helgen blir det fest! Flamholc Racing, Malmö Motorrenovering AB, Motorenova AB anordnar en avlutningsfest för 2010. Kunder, kompisar, anställda och medtävlande är inbjudna. Maten kommer min goda vän (känd från tv:)) Tarek Taylor att stå för. Musiken ansvarar en annan kompis för: Errol Sabovic med band. Errol äger även företaget Custom Graphics, som gör de fräckaste lackeringarna för din racerbil...:)
Drygt 130 personer kommer på festen. Gäster kommer förutom från Sverige även från Holland, Tyskland och England. Jag hoppas alla ska få en rolig och minnesvärd lördag!

10.5" Mustang! Som vanligt så är inget enkelt... Jag planerar som jag tidigare nämnt att köra Snowbird Nationals i Bradenton nästa helg. Motorn som satt i den nyinköpta Mustangen åkte ur, och en ny större preparerades...
Givetvis tog allt mycket längre tid än planerat, men nu sitter motorn ibilen i alla fall. Det återstår dock en hel del tillpassande så den planerade testkörningen till helgen lär ju missas...
Bilen befinner sig hos en kompis i Fort Myers, de gör klart bilen och skulle testat i helgen. Tyvärr så flyger vi inte in förrän på fredag eftermiddag nästa vecka, vilket innebär att jag missar testet på torsdagen och kvalrundorna på fredagen.... Vi får bara två svängar på lördagen, så det kan bli lite tufft med ny bil/motorkombination.

Stort tack till Hurst Boiler & Welding som ännu en gång "steppar" upp och ser till så att Flamholc-Racing får ett nytt vinteräventyr!
Jag vill  tacka Birgitta på Autoshop, som även nästa år samarbetar med Flamholc Racing! Det ska bli trevligt att träffas igen!

10.5" Mustang


Nytt US Äventyr, ny hemsida, nya lokaler

Det blev mycket nytt...
 
Mitt i debatten på Nitroz klotterplank angående 10.5" Street klassen, har jag kommit överens med lite kompisar i USA om att köra en 10.5" bil på Snowbird Nationals om ca en månad. Bilen är den på bilden ovan. Den är byggd av Skinny Kid Racecars. Efter tävlingen lastas bilen och skeppas hit till Sverige.

Ny hemsida. Efter flera år utan en riktig hemsida, öppnar vi nu upp  www.flamholcracing.com
Vår nyaste team-medlem Paul dahlqvist har under en tid jobbat med sidan, och vi anser nu att den är klar. Givetvis kommer sidan att förbättras och utökas med information efter hand. Synpunkter är såklart välkomna!

Malmö Motorrenovering flyttar. Min arbetsplats kommer inom några månader att flytta ca: en mil söderut. Vi har beslutat att sälja fastigheten på Lundavägen i Malmö till vår trogna hyresgäst Lundavägens bil. Nya lokaler har införskaffats på Fosie industriområde. De nya lokalerna väntas stå klara i februari nästa år. Flytten känns helrätt. Fler och fler av våra större kunder har under de senaste åren flyttat ut åt Fosie, Jägersro och Lockarp. Vi kände även att våra gamla lokaler där MMR huserat i 21 år börjar bli både lite för slitna samt för trånga.


RSS 2.0