Massor av nyheter...

Jag har haft lite bristande motivation när det gäller bloggandet på sista tiden...
Det har hänt en hel del sedan sista inlägget här. Bland annat så har vi till sist fått vår trailer, som det nu jobbas febrilt med... Trailern var så att säga färdig utvändigt när vi köpte den, men helt tom inuti. Det är hur mycket som helst som ska fixas, ex: trappa till övervåningen, sänkning av golv, vatten/elsystem, verkstad mm. mm.
Strax innan jul reste jag och min familj till USA för kombinerad semester/arbetsresa. Tävlingsbilen finns nu i Fort Myers i en kompis "shop". Han har ombesörjt en omlackering hos en lokal "bodyshop". Jag blev jättenöjd med resultatet, och glad att jag lät mig övertygas till färgvalet! När bilen kommer hem i april ska Errol på Custom Graphics sätta en sista touch med lite av hans ideer.
Förutom omlackering, så arbetade jag med motorn. Det var/är hög tid för en service efter de tre tävlingarna och testet vi körde under hösten. Jag delade motorn och kontrollerade allt. Glädjande nog så ser allt bra ut, och när vi flyger in i början på mars så ska det bara monteras.
Nu till helgen ska Flamholc Racing/MMR/Motorenova ha en stor fest här i Malmö. Vi har hyrt en stor lokal i Klagshamn. Det blir ca: 100 personer som kommer och avnjuter mat tillagad av den numera från TV kända kocken Tareq Taylor, musik från lackerar-Errol med hans band och goda drycker från Skånes närmsta grannland...:-).
Det blir en blandning av: Sponsorer, kompisar, kunder och race-folk.

Som sagt så beger vi oss minst en gång till västerut till USA för tävlingar i Valdosta och Gainsville i mars. Det som gör detta möjligt är självklart mina gamla samarbetspartners:

Amalie oil
YIT
Custom Graphics
Hurst Boiler & welding company
Sunoco
MMR
Motorenova

Samt de nya:

Autoshop
Performance Plus
Roger Burgess(Get Screened america)
Husby Takplåtslageri
Ricky Flock vent. co.
DHW Support


Silverpilen


Nylackerad Camaro


Utvändigt klar


Dusch


Inredningsarbete


Nya trailern efter lackering mm.


RSS 2.0