Nytt US Äventyr, ny hemsida, nya lokaler

Det blev mycket nytt...
 
Mitt i debatten på Nitroz klotterplank angående 10.5" Street klassen, har jag kommit överens med lite kompisar i USA om att köra en 10.5" bil på Snowbird Nationals om ca en månad. Bilen är den på bilden ovan. Den är byggd av Skinny Kid Racecars. Efter tävlingen lastas bilen och skeppas hit till Sverige.

Ny hemsida. Efter flera år utan en riktig hemsida, öppnar vi nu upp  www.flamholcracing.com
Vår nyaste team-medlem Paul dahlqvist har under en tid jobbat med sidan, och vi anser nu att den är klar. Givetvis kommer sidan att förbättras och utökas med information efter hand. Synpunkter är såklart välkomna!

Malmö Motorrenovering flyttar. Min arbetsplats kommer inom några månader att flytta ca: en mil söderut. Vi har beslutat att sälja fastigheten på Lundavägen i Malmö till vår trogna hyresgäst Lundavägens bil. Nya lokaler har införskaffats på Fosie industriområde. De nya lokalerna väntas stå klara i februari nästa år. Flytten känns helrätt. Fler och fler av våra större kunder har under de senaste åren flyttat ut åt Fosie, Jägersro och Lockarp. Vi kände även att våra gamla lokaler där MMR huserat i 21 år börjar bli både lite för slitna samt för trånga.


Kommentarer
Postat av: TomasTänk på att ni nu får längre till lunchstället.

2010-11-04 @ 15:32:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0