Julfest + buss + lite meck...

Lördagen var riktigt fullpackad(på alla vis). Dagen började med att jag försov mig till innebandymatchen. Robban(Palsund) lyckades i alla fall väcka mig så vi kom lite innan matchen började. Tyvärr förlorade vi med 8-6, men gjorde en helt okey match.
Väl hemma igen så var hela teamet samlat, och jobbade med race bilen. Motorn är nu provmonterad efter diverse modifieringar, och det ser riktigt bra ut!
Jag fick även ett samtal från lackeraren(Europaint), han ville vi skulle hämta bussen, då han hade omgående behov av att komma åt sin lackbox. Så jag och Johan Svensson(YIT) körde och hämtade den. Bussen ser väldigt bra ut, och har som jag berättat tidigare fått en ny Amalie-röd färg.
Vi var ca: tio stycken som samlades hemma hos mig innan julbordet, och drack lite "sodavatten". De som deltog i förfesten var b.l.a. Johan och Dan från Amalie, Johan och Åsa(YIT) samt Errol och Sophie från Custom Graphics.
Kvällen på Lets Go var mycket lyckad. Efter en tvåtimmars-sittning vid julbordet så visade David från Caravanfilms en film han klippt ihop från USA-resan och EM-serien. Efter filmvisningen blev det lite bowling och sen besök i nattklubben.
Varken jag eller Johan(Pripp) är kända som några John Travolta-dansare, så när de mer dansanta ville att vi skulle upp och dansa tackade vi vänligt men bestämt nej, med ursäkten att de spelar för dålig musik. Hade de däremot spelar Walk The Line med Johnny Cash, hade det varit en helt annan sak...
Då gick fruarna(Anna & Camilla) ut på parkeringen och hämtade en skiva i bilen med Johnny Cash. De övertalade sen Disc-Jockeyn att spela just Walk The Line. Efter visa påtryckningar har jag lagt ut bild-bevis på denna vals...
På det stora hela blev det en jätte trevlig kväll som jag tror och hoppas att alla är nöjda med.

Bröllopsvalsen med Johnny Cash...


Mer mat...


Bowling SM


Mer julbord


Julbordet


Amalie, Yit, Caravanfilm, Netstore, mm.


Lite av varje...

Nu till helgen ska vi ordna en sponsor/firmafest. Totalt blir vi 35-40 stk som ska bege oss till ett ställe i Malmö som heter Lets go. Där ska vi käka middag, kolla på en film som Caravan film har klippt ihop från säsongen samt spela lite bowling o.s.v. 

På fredag kommer den nya motorn till Malmoe. Så innan festen på lördag så ska vi försöka provmontera den i bilen. När provmonteringen är gjord, och vi anpassat front och huv så ska motorn ut igen och bilen till lackering(Custom Graphics). Jag ville naturligtvis måla den svart med silverflammor mm.. Tyvärr(för min del) så blev jag nerröstad, då de andra i teamet gillar den som den är, så nu blir det bara lite "upputsning" av den befintliga lacken.

Under veckan har det förekommit ganska hårda "diskussioner" (läs påhopp) på Klotterplanket. Det hela började med att någon gjort en burnout i Stockholm, för att sedan bli en ren pajkastning. Jag tycker inte en sådan diskussion hör hemma på planket. Vad avser burnouten så tycker inte jag det är speciellt allvarligt. Det förekommer  allvarligare trafikförseelser dagligen som kan leda till lika allvarliga olyckor. 

Jag fick precis nya Street & Strip tidningen. I den läste jag ett väldigt bra reportage om Charlie(kompis/kund) och hans Nova. Absolut läsvärt, så de som ej prenumererar, kila iväg och handla detta samlarnummer.  :)

En sak jag glömt skriva om är vårt bussprojekt. Vi har jobbat som f-n med bussen de senaste 7-8 dagarna och nu är den hos lackeraren. Lackverkstan fick bussen i fredags, och har lovat att ha den klar imorgon(fredag igen). Och alla som håller på med bilar att vet att när en lackerare lovar något så är det sanning.  :) Skämt åsido, så vet jag att den blev grundmålad igår så det finns förhoppningar om leverans imorgon. Bussen har nu fått en ny fin AMALIE-RÖD kostym(hoppas nu Dan&Johan läser detta)


RSS 2.0