Snart dags...

Nu är det drygt två veckor till vi reser ut på äventyr igen.
Förutom de ordinarie team-medlemmarna så följer(som alltid) Per-Erik Lindgren , Robert Palsund från Team old -51 och Patricks son Micke även med. Micke har för övrigt varit med oss på alla tävlingar under 2009, så han kan kanske snart räknas som "ordinarie".
Vi kommer att flyga in till Miami för att sedan ta oss med hyrbilar till Fort Myers. Väl där så ska racebilen monteras ihop efter lackering och översyn av drivlinan. Detta har vi tre dagar på oss att göra. Söndagen den sjunde mars ska vi vara i Valdosta (Georgia) och testa bilen lite för att avsluta med en shotout. Vi kör sedan direkt från Valdosta till Gainsville för att delta i Gatornationals.
Vi har fått låna ett 28 fot släp av en kompis(Ricky Flock). Förutom släpen så planerar vi att hyra en husbil som vi ska bo i både i Valdosta och Gainsville.
Här hemma så jobbas det febrilt på trailern... Jag har precis nyss räknat ut, att vi endast har två veckor innan och sex veckor efter USA-resan att hinna färdigställa den. Det ser onekligen tufft ut...
Förövrigt så har vi jättemycket att göra på jobb, vilket är skoj. B.l.a. så bygger vi motorer till nytt ett Camaro cup team(Brink Motorsport).
Tidagare när vi varit över och tävlat har vi alltid lånat en trailer utrustad med alla verktyg mm. Nu ska vi fixa allting själv... Det är en j-a massa att tänka på, och komma ihåg att ta med "himmaifrån". Vi kommer alla att ha tunga välfyllda resväskor med oss dit.......


Förövrigt så är det alltid kallare med snö i Skåne, än någon annanstans...:-)

RSS 2.0