Kjula, årstider mm...

Nu har vi varit på ett nytt ställe. Vi beslutade som sagt oss för att vi ville testa bilen lite till innan England(Santa Pod), och planerade därför in ett besök i Kjula. Precis när vi lastat och var klara att lämna skåne, så ringde arrangören och berättade att det regnat i flera dygn. De hade ej kunnat preppa banan över huvud taget, och kunde därför inte garantera hur greppet skulle bli under helgen.
När vi ändå var inställda, och barnen var lovade ett besök på E-tuna zoo så körde vi uppåt ändå.
På lördagen var det svårt att hitta något grepp för oss, så efter ett försök stod vi över lördagens körningar.
Söndagen blev en lite konstig dag som började med ett besök på akuten i E-tuna, då min son Mattias gående krockat med någon form av moped/elcykel... Som tur var gick det ganska bra, och han var tillbaka på banan efter 3-4 timmar.
Vi körde två rundor, efter första märkte vi att banan hämtat sig skapligt. Vi gjorde några justeringar och körde  ner på 4.17s. Trots att vi slirade mycket koppling och jag shortshiftade mm. så är jag mycket glad att vi tog oss ner och fick värdefull information.

Årstider. Under helghen hade vi tre årstider... På fredagen regnade det som bara f-n, under lördagen var det 21 gr och soligt, för att på söndagen blåsa och vara kallt...

Grattis Gullan som vann Pro Mod tävlingen, på Teamägarens Burgess hemmabana i Atlanta!

Tack till alla funktionärer i Kjula för ett trevligt bemötande! Hoppas på bättre väder inför er nästa tävling.

Kommentarer
Postat av: Brillko

http://www.youtube.com/watch?v=ptcZQatFssIFilm från repan.Beträffande olyckan med din son. Han sprang tydligen ut mitt i vägen. Mamma stannade med elcykeln men han sprang in i henne och ramlade.Hoppas det gick bra, man vet ju själv hur illa man slagit sig som liten ;)Mvh

2010-05-17 @ 14:12:19
Postat av: Mats Lindborg

Och efter loppen behöver bilen tvättas. Ett litet tips: åk till 7-Eleven. Här är ett kul sätt att få 50 kr rabatt på tvätten.

http://www.stickybeat.com/campaign/seveneleven/index.html

2010-05-27 @ 15:36:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0