Blandat inför Hockenheim + lite USA minnen...

Nu är bilen i princip klar för Hockenheim. I måndags körde jag upp till Bertans Racecars i Norrköping. Bertan riktade och förstärkte den trasiga banjon. resultatet ser riktigt bra ut, och jag är övertygad om att den kommer att hålla.
På tisdag kväll ger vi oss iväg ner i Tyskland. Ingen i teamet har varit på banan, men vi har bara hört bra saker om tävlingen!

Lite  minnen från vinterns USA äventyr:

När vi rullar in i Pro depån i Gainsville, och omgående blir stoppade av funktionärer som undrar var vi är på väg. Vi berättar att vi ska köra Pro Mod, funktionären tittade på var lilla 24ft trailer och Cheva pickis och utbrast: with that rigg!!!

När Justin Humphreys kommer på kvällsbesök i vår depå i Bradenton. Jag stod i den fuktskadade husbilen och lagade köttfärsås. Justin fick en mindre chock, och kunde inte förstå varför, när det fanns massor med restauranger runt omkring. Vid lunchtid dagen efter kom Justin med mat till hela teamet:)

När vi i sista kvalrundan i Gainsville kvalar in på en sextonde plats, men skadar ett par kolvar,  ett foder några ventiler mm. Vi sliter itu motorn och bytar det som behövs på ca en timme. De andra teamen runt omkring förstår inte varför vi "lagar" motorn när vi har så ont om tid, det är mycket bättre att sätta i en av extramotorerna...

När vi fick punktering på husbilen i ett mindre bra område, och fick ligga på en wal-mart parkering och laga bilen mitt i natten...


Kommentarer
Postat av: Team Ascona Racng

Lycka till nu gubbar vi tro att ni kommer att lyckas denna gång, ni vet väl att håller man bara i när då går riktigt tungt så kommer framgången när man minnst annar det........och de betyder ochså att de andra inte hade en aning om vad som kommer att hända.....

2010-08-06 @ 20:30:29
URL: http://wwwteamascona.se
Postat av: Jokern/Woodridge

USA's racing värld, det är som en annan planet.Man har ju hört talas om Stock åkare där borta, som hyrt någon bana i en hel vecka, för att bara testa turbiner, i en hel vecka!!!Men ändå, grymt bra klass på Pro Mod klassen här i Europa. När tävlingarna börjar redan i kvalet, och det behövs inte så mycket som felar, för att inte ens kvala in. Det är det ett par av topp teamen som fått prova på.Kul med din blogg också, som vanligt.

Hoppas att allt håller på Hockenheim.

2010-08-07 @ 11:24:25
Postat av: Ulf Rapp

Jänkarna kommer att tro att svenskar inte är riktigt kloka en lång tid fram över laga motor ja gud så knasigt hehe. Lycka till i Tyskland nu.

2010-08-08 @ 11:23:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0