Lite av varje

Under  den gångna veckan har vi tagit det ganska lugnt. Lite nytta fick vi gjort när vi arbetade hos Chester. Han hade köpt ett nytt "uthus" som skulle monteras. Uthuset bestod av en miljon skruvar och alu-profiler... Vi trodde det skulle ta ett par timmar, istället ägnade vi en och en halv dag åt det.
På tisdag bär det av till Washington på seightseeing med familjerna. Sen är det dags för dem att åka hem och teamet beger sig till Rockingham.
För att spara pengar har vi hyrt en husbil istället för att bo på hotell, så förmodligen har vi ej tillgång till internet i Rockingham.
Vädret den senaste veckan har varit minst sagt, mindre bra... Idag körde vi ut till banan utanför Richmond, för att kolla in Al-Anabi Pro Mod shotout. Då temperaturen endast nådde upp till ca 3-4gr blev det inställt. Så har det varit den senaste veckan, kryddat med regn och blåst... Som tur är lovar de väderomslag i morgon, och i slutet på veckan ska det bli runt 20gr.
Efter Rockingham transporterar vi bilen till Florida, för vinterförvaring...  Om allt går i lås skall fronten lackeras, och bilen snyggas till och "stripas" i Hurst boilers färger. I januari har de en jättestor mässa för värme och VVS företag, och Jeff Hurst vill ha bilen i deras monter.
Tänk om man kunde dra ihop sponsorer så bilen kunde bli här över, och vi köra hela NHRA serien nästa år...

(mr)Åke och Oscar har "slitit" hemma i Verkstan med dragbilen. Dagen efter jag kommer hem ska den på rekonditionering och röksanering, så den måste vara körklar.(Glöm ej sätta den på laddning:)).
Förhoppningsvis är även trailern klar hos Petri Nagy i Karlstad, så vi kan börja arbeta med den.

Kommentarer
Postat av: Jokern/ Woodridge

Ska bli kul att följa era resultat i Rockingham, även om ni inte har tillgång till internet där.

Men det kanske löser sig det med.

Varför inte IHRA serien?

Måste väl bli billigare, eftersom det inte blir lika långa resvägar?

Men vi här hemma, hoppas väl ändå kanske mest på, att ni ska åka här hemma i Sverige:-)

2009-10-18 @ 23:17:09
Postat av: Petri Nagy

Hej Adam,

Nog hoppas jag att trailern blir klar till dess :-)

Köpte mig förresten en ny "egen" trailer eftersom du "tog" denna :-)

2009-10-19 @ 13:12:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0