Elmia, kalas,mm.

I onsdags morse körde jag och Patrick Grahn upp till Jönköping med Camaron. När vi väl lastat ur bilen och rullat in den i hallen tog det ca 30 min sen var vi klara. Det var däremot inte de flesta andra... Helt otroligt vad folk lägger tid, energi och pengar på att bygga sina montrar...
Vi står som sagt i TSDS montern som vi delar med Tommy Möller, Tommy Ledberg(Summer on Wheels) och Lelle Olsson(Nitroz).
De droppade in efter hand ju längre dagen led, och vid 23.00 på kvällen var de nöjda med sina delar av vår gemensamma uppställningsplats.
Vi stannade över ons-tors, och körde ner till Malmö vid 14.00. Väl i Malmö hade frun packat husbilen färdig för avresa till Göteborg. Det blev en snabb dusch och sen bar det iväg igen. Idag (fredag) ska vi på kalar hos fruns systerdotter, och i morgon ska vi på kalas hos min systerdotter(i Malmö igen), för att seda avsluta helgen med att åka upp till Jönköping söndag och måndag.
Vi träffade en del andra TD team i Jönköping: Rimbert Wahlström och Lindberg bröderna. Helt klart fick vi lite inspiration inför säsongen...
På Tisdag ska vi lämna golfbilen till Custom graphics ( www.customgraphics.se ) för att få en liknande lackering på den som på Camaron.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0