Diverse

Petri Nagy, som är delaktig i teamet har designat "handout" cards. Alla "balla" team i USA har sådana, och vi vill inte vara sämre...
Petri har verkligen känsla för detta och korten blev superhäftiga.

Idag har jag fått hotellbokningar från både Valdosta ovh Gainsville. Att få tag i hotellrum i Gainsville veckan innan och efter Gainsville är inte lätt eller billigt... Samtidigt som Gatornationals är det Spring break i Florida.
Idag blev scoopet och avgassystemet klart till Firebirden. Som jag skrev tidigare saknas lite delar som gör att den ej blir helt färdig innan avresan på tisdag.

 I början av veckan var Justin Humphreys ( www.racerdi.com ) och hämtade sin nya Pro-Stock bil, han körde direkt till Richard Maskins shop ( www.dartheads.com ), där hans team ska montera ihop den. Om allt går som de hoppas ska de premiärtesta den i Bradenton och sedan köra Gatornationals med den.

Jag pratade med Steve Schmidt idag igen, och kanske, kanske ska vi köra ett par rundor med en av de motorerna som Jim Yates tidigare hyrde av Steve. Steve vill väl bevisa att de inte är så dåliga...
Jag är lite tveksam till att göra det. Tyvärr är det så att vi ej kommer att kunna prestera lika bra som om motorn hamnat i exempelvis Mike Edwards bil. Vi har ej tillräkligt med olika delar som: bakaxelklumpar, vxl-lådor, kopplingar mm. Det känns även som att vi har lite för lite rutin för att vara en måttstock för Steves motorer.

Kommentarer
Postat av: Ulf Stadig

Grymt bra bloggat Adam! Det är väldigt kul att följa en väldigt aktiv racer på detta trevliga sätt.
Keep it coming och lycka till under din USA tripp!!

2008-02-29 @ 17:53:12
URL: http://www.nilssonmotorsports.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0