Framme

Efter ca 12 timmars resande kom vi fram till Washington. Väl i Washington trodde vi att vi hade ca två timmars bilfärd till Kim och Ellis Vial som vi ska bo hos. Eftersom vi kom mitt i rusningen fredag eftermiddag tog det istället fem timmar.
Väl framme var vi ganska sega, och gick och lade oss tidigt. Lördag tillbringade vi i Ellis verkstad och kollade in bilen. Det är lite skillnad jämfört med vår Pro Stock bil... Camaron var riktigt fräsch, och har bara gått 60 rundor sedan den blev byggd 2006. Tyvärr var motorblocket försenat så istället för att köra och testa på måndag, lär vi få vänta till tisdag.
Planen är att testköra tisdag och onsdag dag, för att sen delta i en tävling på onsdag kväll som kallas Frantic seven i Buds creek(Maryland international raceway). Idag(söndag) ska Ellis Crew chief: Lonnie Houd komma hit från Tenesse och undervisa oss lite...
Helt klart

Kommentarer
Postat av: Ulf Rapp

Hej Adam har en kartong olja till dig som jag lånade vid den ödestigna repan. Önskar dig lycka till med prov körningen. hoppas allt går bra och att vi får se dig i en PM bil nästa år. Men naturligt vis i en Lustgas bil vi behöver envisa typer med ambitioner.

Hälsningar Ulf

2008-08-25 @ 11:20:50
URL: http://rapptimeracing.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0