Efter Alastaro

Hemma igen efter en varm helg i Finland.
Vi lyckades kvala in som nummer fyra med en bästa tid på 6.14s. Ändringarna vi gjorde i Malmö visade sig fungera fint. Nu behövde vi bara lite rundor för att finjustera. De första två eliminerings-svängarna gick bra. Bilen var lite för "mesigt" uppsatt i semin mot Marco Lanto, och gick bara 6.25s.
Nu var det dags att möta R2B2 Camaron igen... Denna gången var det Michael Gullqvist som körde bilen istället för Melanie Troxel. "Gullan" var solklar kvaletta. med ett bästa ET. på nästan ofattbara 5.91 s med ca 394kmh i sluthastighet!
Jag kom iväg först från startlinjen, men en liten bit ut svängde bilen kraftigt åt vänster. Jag provade "pedala" en gång, men det gick tyvärr ej... Vi hade gett bilen betydligt mer "pulver" till semin, men inte kompenserat nog på chassit.
Grattis till Michael Gullqvist med team till vinsten!
Totallt sett är jag, och teamet riktigt nöjda med säsongen än så länge. Vi ligger trea efter två tävlingar, och förbättrar oss lite hela tiden.

Övrigt att uppmärksamma:

Ögge vann tedje raka EM- tävlingen i Pro Stock bike!
Per-Erik Lindgren körde 0-8nånting under index första tävlingen med ny motorkombination!
Martin Lundkvist till 6.9-tid med Pickisen!
Linberg-brödernas bracket bil 6.10-6.15 i princip hela helgen!

Tyvärr tog Andy Robinsons bil fyr vid målgång efter ett motorhaveri. Mycket materialskador, men lyckligtvis inga personskador!

Nu laddar vi för Mantorp!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0