Diverse

Imorgon lämnar Pro Stock bilen USA!! Det innebär att den förmodligen anländer till hamnen i Malmö mellan 26-28 april om allt går som det ska. Detta innebär i sin tur att vi kommer att kunna delta i "pro´s test`n tune" på Meca raceway i Malmö.

Jag fick ett mail från Caravanfilm idag. De ska försöka visa fem-minuters avsnitt (från Glueharbors USA resa)på youtube ett par gånger i veckan fram till det att de riktiga avsnitten är klippta och klara. Förhoppningsvis börjar de göra detta inom ett par veckor. Det ska bli intressant att se vad de hittat på med de 20 timmar som blev inspelade under "walk the line tour"...

De senaste dagarna har jag b.l.a. sysselsatt mig med att skriva inbjudningar till MMR:s och Motorenovas kunder till Malmö Motorrenovering Nationals på Meca raceway sista helgen i maj. Vi ska bjuda in ca 200 kunder och servera kaffe, öl mm. samt lite tilltugg. Någon form av frågetävling med dragracing-anknytning ska fixas, där vinnaren/vinnarna får en åktur i Firebirden.

Nu är det nära Malmö Redhawks behöver bara vinna två av de fyra sista hemmamatcherna för att gå upp i Elitserien!!!     Bra va?

Kommentarer
Postat av: Johan YIT, Motala

Kul om "Hökarna" tar steget upp, så du kan komma till Linköping å titta på riktig hockey ;-)
Tack för inbjudan till Meca raceway.

2008-04-04 @ 08:25:46
Postat av: Nykan-Sundsvall

Tycker du Adam med crew har under de senaste åren varit ett stort föredömme för våran sport,sedan ditt reportage från usa och den inblick vi fick innan touren är helt lysande...
Pro Stock klassen har i mina ögon alltid varit en tillknäppt och hemlig klass i depån det tycker ja du ändrat på.Tack för det.
Keep up the good work !!!
Önskar dig och ALLA andra PS förare lycka till 08.
MVH Nykan SHRA-Sundsvall

2008-04-04 @ 08:29:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0