Lite av varje...

Som sagt så har vi jobbat stenhårt under veckan för att få bilen klar. Vi startade den i torsdags kväll, och allt gick bra!
Under fredagen så efterdrog vi topparna och kollade över allt.
Ricky kom med trailern och pickisen vi fått låna. Det visade sig att Ricky i sin tur lånat ekipaget av en god vän som är polischef i Fort Myers!
Planen från början var att köra upp till Valdosta i Georgia. Tyvärr så ser väderleksprognosen inte bra ut varken i Florida eller Georgia förutom imorgon... Det känns  ändå som att om vi ska sitta i regnet, så gör vi hellre det här nere i Florida.
Vi har nu "satt" upp bilen som vi körde den gamla i Sverige förra året. Förhoppningsvis så får vi bilen att gå med den inställningen, så vi fär en baseline. Lyckas vi med det så finns det en hel del ändringar vi vill prova på betongbanorna här över.
Nu ska vi köra och handla proviant och fylla upp husbilen vi hyrt. Planen är att vara självförsörjande på banorna, dvs laga all mat själv, handla vatten mm. så vi klarar oss under en vecka.
Gamla (-51) Robban har fixat någon form av mobilt breddband, så förhoppningsvis så kan jag uppdatera bloggen från banorna.

Kommentarer
Postat av: palsund senior

tjusig kärra

2010-03-07 @ 17:24:38
Postat av: Jocke, Åland

All lycka till er!

2010-03-07 @ 17:37:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0