Sista inlägget innan USA

De som läser bloggen vet att vi beger till USA imorgon. Jag kommer att uppdatera bloggen så ofta det finns tid, förhoppningsvis dagligen.
Det blir ett något "sargat" res-sällskap som åker imorgon. Prippen, Robban och Per-Erik har alla haft influensa under helgen, och är ännu inte helt återställda...

Eventuellt ska vi testa en relativt ny sorts däck på Pro-Stock bilen. Mickey thompson försöker sälja däck till Pro-Stock killarna i USA, de sponsrar även Bob Gliddens son Bill denna säsongen. De däcken de  tagit fram har högre roll-out än Goodyear däck, men "växer" inte lika mycket under repan. Jag vet att ett par team har provat dem, och är relativt nöjda. De har fått bättre 60ft, 330ft och 660ft tid, men sämre top speed.

I detta sista inlägg från Sverige på ca: tre veckor vill jag passa på att tacka mina samarbetpartners: HC-bilservice, Amalie motor oil, YIT, Karlstad bilförsäljning, Custom Graphics, CHRE, Hurst boiler & welding company, Steve Schmidt och givetvis Malmö motorrenovering.

Kommentarer
Postat av: Micke G

Följer er resa med spänning, försök allt vad de går att hålla oss stackare som sitter kvar i snöiga jävla Sverige uppdaterade från USA.

Är det läge för lite matchrace mot Jimma?Tänkte om det är fri upplining eller så..=)

2008-03-03 @ 19:33:03
URL: http://www.snasenracing.se
Postat av: Charlie

Kommer oxå följa USA-äventyret med spänning.
Ser fram mot uppdateringar.
Visst kan man kolla kvallistor, forum osv, men denna bloggen är mycket mer intressant. Helt överlägsen.
Keep up the good work. (Både med bilen o med bloggen:-)) O lycka till!

2008-03-03 @ 22:24:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0