innebandy+diverse

VI VANN SERIEN.
Vi vann serien efter att vi lyckades vinna vår match med 10-3, samtidigt så förlorade det andraplacerade laget. Kontentan av detta är som sagt att vi är klara seriesegrare trots att en match återstår.

Headersen passar "skit" dåligt i Firebirden. Det tar säkert 3-4 timmar per sida att bygga dem. Förbaskat drygt...

Någon frågade efter bilder på Firebirden. Bilen står för närvarande i garaget uten front mm. Alltså dröjer det ett tag innan det blir hågra bilder.

Jim Yates har detta året tecknat ett avtal med Steve Schmidt. Jim har tre motorer från Steve, hans bästa är något bättre än min och hans näst bästa något sämre.
Jim och hans team hade ett elfel i Pomona förrförra helgen, och har sedan dess jobbat med att hitta det. De har dragit om alla kablar i bilen och bytat: tändbox, dator, vattenpump, tändspole mm. De har även"avmagnetiserat" bilen(hur nu det går till). Efter veckans tester säger de sig vara mycket nöjda. Jag är väldigt nyfiken på hur det går för dem i helgen...

Kommentarer
Postat av: Totte_skara..

Jag vet att om man kör ett kompass genom en modern kassa med streck-kodsläsare, så blir det avmagnetiserat...Kanske inte lika lätt med en Pro-Stocker.
=)

2008-02-23 @ 20:33:06
Postat av: frriiiiiiida

asså du är allmänt tråkigt pappa?

2008-02-25 @ 22:32:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0